Menu
0 Comments

Un nou serial coreean la TVR1

Postul public de televiziune continua difuzarea serialelor coreene din seria “Legendele Palatului”. Incepand de vineri, 22 iulie, tronsonul orar 18.30-19.30 va fi rezervat filmului Negustorul Lim Sang-ok, cel de-al noualea din aceasta categorie.

Pelicula biografica, inspirata din fapte reale, concentreaza in cele o suta de episoade povestea unui vanzator din timpul dinastiei Joseon, dotat cu un puternic spirit antreprenorial.

Priceput in afaceri, Lim Sang-ok reuseste sa creeze o adevarata retea comerciala intre tarile asiatice, atragandu-i atentia prin faptele si atitudinea sa chiar si imparatului, care il pastreaza in preajma sa.

“Legendele Palatului: Negustorul Lim Sang-ok” este cea mai recenta productie sud-coreeana, produsa de MBC in cursul anului precedent. Iubitorii genului vor putea urmari cate doua episoade din noua pelciula, de luni pana vineri.

Seria “Legendele Palatului” a debutat cu Giuvaerul Palatului, urmat de Furtuna la Palat si de Secretele de la Palat. A doua jumatate a anului trecut a adus in atentia telespectatorilor Cronica Frumoasei Luptatoare, alaturi de alte pelicule de tipul Doctorul Hur Jun, Printul Jumong sau Kim Suro.

Cea mai mare audienta inregistrata pana in prezent de un serial coreean difuzat de TVR1 a fost inregistrata in timpul difuzarii productiei Printul Jumong, cand 500.000 de telespectatori din mediul urban au ales programul postului public in detrimentul altora.

Cifrele atinse au propulsat cota de piata a canalului la 10,8% si un rating mediu, de 4,3%.

Tags: , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.