Menu
0 Comments

Zece milioane de utilizatori pentru Google +

Estimarile analistilor din mediul online privitoare la reteaua de socializare Google + nu au intarziat sa apara. La nici doua saptamani de la lansarea platformei aparute sub semnatura gigantului american, aceasta a atins impresionanta cifra de zece milioane de utilizatori, in conditiile in care accesul in cadrul sau s-a realizat pe baza de invitatii.

(cc) photo credit: ahhyeah

Paul Allen, fondatorul www.ancestry.com, este de parere ca, in masura in care ritmul de crestere se va mentine, platforma motorului de cautare cu acelasi nume ar putea atinge pragul de 20 de milioane de utilizatori, devenind un rival puternic pentru Facebook, cea mai populara retea de socializare a momentului.

In completarea acestuia, Bill Gross, director executiv in cadrul Idelab, a declarat: Estimez ca Google+ va atinge 100 milioane de utilizatori mai repede decat orice alt serviciu din istorie.

Afirmatiile acestuia vin in contextul ultimei saptamani, in care Google + a inregistrat o crestere de 350%, de la 1,7 la aproximativ 7,3 milioane de utilizatori, in vreme ce ultimele trei zile au atras dupa sine alte 2,2 milioane de utilizatori. Spre deosebire de Google +, competitorul Facebook a inregistrat 100 de milioane de utilizatori in patru ani.

Capitalizarea bursiera a companiei conduse de Larry Page a crescut cu 20 de milioane de dolari, dupa anuntarea retelei de socializare Google +.

Tags: , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza