Menu
0 Comments

Bataie metodica. De joc

Am sperat sa comentez o rasturnare de scor, la Piatra Neamt. Nu s-a intamplat. Vasluiul a capotat mecanic in fata vice-campionilor vice-campioanei mondiale. In pana de inspiratie, jucand ca la 1475, fotbalistii lui Hizo au ramas la stadiul de agricultori cu martoaga.

Au arat terenul, l-au semanat, au ierbicizat, dar cand a fost sa bage secera in lan, au capatat doua boabe, incasate la batavi acasa, in straturile de lalele. Le-au bagat cuminti la pasiv, in hambarul gol. Oaspetii de sub Pietricica sunt cei ce merg, meritat, in barajul UCL. Razesii vor intra in urnele tragerii la sorti pentru C2. Acolo unde aud ca Rapidul a prins ultimul loc in grupa favoritelor. Spre supararea timisorenilor, care voiau sa vada o echipa mai acatarii venind pe malurile Begai.

Insa vestea zilei o constituie perfectarea amicalului cu nationala de jetoane din San Marino. Dupa ce Argentina a spus pas, iar uzbecilor le-a fost refuzata intrarea pe pamant austriac, tricolorii lui Piturca vor disputa peste o saptamana un meci de palmares langa Adriatica, impotriva ultimei selectionate din lume.

Sper ca in contractul parafat sa se fi stipulat drepturi financiare compensatorii, daca si chelnerii sau soferii din enclava italiana ne vor refuza, in ultimul moment. Si, daca totusi meciul va incepe, selectionerul nostru sa aiba dreptul de a intrerupe jocul oricand ii pofteste inima, pentru a aranja jucatorii proprii si adversi in teren, conform schemelor gandite in prealabil. Daca-i amical si daca tot ajunseram in Italia, pax vobiscum!

Pentru comentarii accesati aceasta pagina

Tags: , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza