Menu
0 Comments

DigiSport si GSPTV in concurenta pentru meciurile Ligii 2

Concurenta intre posturile DigiSport si GSPTV se extinde si la nivelul Ligii 2, unde cele doua si-au impartit sferele de influenta in cele doua serii.

Soccer Balls Net 7-22-09 1

(cc) photo credit: Steven Depolo

Dupa un sezon in care cei de la Dolce Sport si-au facut mana prin transmiterea celor mai importante partide din al doilea esalon, Federatia Romana de Fotbal a lasat drepturile de televizare ale sezonului care sta sa inceapa in mana fiecarui club.

Astfel, cluburile au dreptul de a-si negocia singure contractele de televizare, iar ofertele nu au intarziat sa apara.

Cea mai apriga disputa s-a dat pentru meciurile Seriei de Vest, acolo unde regasim echipele Poli Timisoara, UTA Arad, Gloria Bistrita, FC Bihor sau Unirea Alba Iulia, pentru a numi doar cateva dintre pretendetele la promovare.

Cu puternice radacini in vestul tarii, in special in zona Oradea, DigiSport si-a asigurat dreptul de a televiza meciurile de acasa ale echipelor Poli Timisoara, UTA Arad si FC Bihor, catre formatia de pe Bega fiind oferita suma de 100.000 de euro.

De cealalta parte, GSPTV a ajuns la un acord pentru a transmite meciurile echipei Dinamo II in Seria de Est, fiind in tratative avansate si pentru preluarea partidelor echipei Viitorul Constanta, care se anunta una dintre candidatele certe la promovare.

Pentru drepturile acesteia din urma a intrat in cursa si Sport.ro, post care a mai transmis in trecut meciurile celui de-al doilea esalon.

Liga 2 va debuta la finalul acestei saptamani, mai precis vineri, de la ora 20:30, cand Poli Timisoara va primi pe teren propriu vizita celor de la FC Bihor, intr-un duel care ar fi trebuit sa aiba loc in prima liga.

Tags: , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza