Menu
0 Comments

Dinamo, invinsa in ultimul minut de Vorskla Poltava

Infrangere pentru Dinamo, joi seara, in mansa tur a playoff-ului Ligii Europa, scor 2-1 in fata ucrainenilor de la Vorskla Poltava. Ghinionul a fost adversarul numarul unu al ‘cainilor’, care au trimis de doua ori mingea in bara, au ramas cu un jucator mai putin in ultimele 25 de minute si au primit un gol in ultimul minut de joc. Returul va avea loc pe 25 august la Bucuresti.

Dinamo a inceput bine meciul de la Poltava si a dictat ritmul in primele minute. Cea dintai ocazie i-a apartinut lui Danciulescu, acesta sutand pe langa poarta in minutul 3. Torje a iesit la rampa dupa alte sase minute cu un sut-centrare care a cazut pe plasa de deasupra portii adverse.

Acelasi Torje a irosit o noua sansa in minutul 16 cand, bine gasit de Marius Niculae, a sutat pe langa spatiul portii.

Cea mai mare ocazie a debutului de meci i-a apartinut lui Niculae, care a prins un sut splendid de la 20 de metri, scos cu un ultim reflex in corner de portarul advers Dolhansky.

Momentul bun al lui Dinamo a fost continuat si dupa doar un minut de la ratarea lui Niculae a fost randul lui Moti sa treaca pe langa deschiderea scorului. Dupa un corner de pe dreapta, fundasul dinamovist a reluat mingea cu capul in transversala.

Contrar cursului jocului, Vorskla Poltava a deschis scorul in minutul 33 la chiar prima sansa de gol. Selin a patruns pe partea stanga si a centrat ideal in sase metri pentru reluarea cu capul a lui Kryvosheyenko. Acesta a profitat de marcajul slab facut de Ze Diabate si l-a invins fara probleme pe Balgradean.

Dinamo a mai ratat o sansa buna pana la pauza prin Niculae, al carui sut din marginea careului a trecut pe langa poarta in minutul 39.

Jucatorii pregatiti de Liviu Ciobotariu au acuzat socul primirii golului si Vorskla a dominat inceputul partii secunde.

Mai mult decat atat, Januzi a trecut pe langa 2-0 in minutul 48, cand a sutat din 16 metri in transversala portii aparate de Balgradean.

Zece minute mai tarziu a fost randul dinamovistilor sa rateze o mare ocazie prin Torje. Internationalul roman a luat o faza pe cont propriu in partea dreapta, a sutat spre coltul lung, portarul advers era batut, dar bara s-a opus din nou.

Nici chiar bara nu i-a mai salvat pe cei de la Vorskla un minut mai tarziu, cand Niculae a fost gasit ideal de Catalin Munteanu. Varful dinamovist a preluat ca la carte pe piept si l-a invins pe portarul advers cu un voleu la coltul scurt.

Momentul bun al lui Dinamo a primit un scurt circuit in minutul 65, dupa ce fundasul Grigore a primit al doilea cartonas galben si a lasat echipa alb-rosie in inferioritate numerica.

Dinamo a rezistat bine pana in minutul 90 cand, dupa un atac prelungit al gazdelor, Balgradean a respins in fata pana Rebenok, care a scuturat plasa cu un sut violent la vinclu.

Tags: , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza