Menu
0 Comments

Dolce propune noul canal tematic History. A nu se confunda cu Viasat History

Platforma Dolce pune la dispozitia abonatilor, incepand cu luna august, un nou canal tematic dedicat incursiunii in istorie. HISTORY își extinde prezența în România, prin lansarea pe 8 August de către unul dintre cei mai importanți operatori, Romtelecom. HISTORY va fi disponibil abonaților Romtelecom în pachetele DTH și IPTV Extra și Maxim.

History Channel

Având ca țintă de audiență adulții de toate vârstele, HISTORY oferă programe de înaltă calitate care deschid noi perspective asupra modului în care este perceput trecutul, spunând povești ale unor binecunoscute aventuri, dar și pe cele care au rămas ascunse odată cu trecerea timpului.

Folosind tehnici de filmare contemporane, reconstituiri alerte și comentarii captivante, HISTORY își transportă telespectatorii în miezul acțiunii.

Christina Foley, VP of Distribution and New Business Development la AETN UK, a declarat:

“Extinderea distribuției HISTORY în România este un reper important în continua consolidare a prezenței canalului nostru pe această piață.

“Poziția și conținutul unic al HISTORY fac din acesta un canal valoros pentru platforme. Romtelecom a înțeles acest lucru și a îmbrățișat HISTORY cu mare entuziasm.Ne face o deosebită plăcere faptul că unul dintre cei mai importanți operatori de pe piață a inclus canalul nostru în oferta sa”.

Tags: , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza