Menu
0 Comments

Fanfaronidi

Etapa a doua a amintit de vremurile cand Steaua si Dinamo isi biciuiau la pas adversarii din Divizia A. Ambele echipe au castigat la diferente de scor care scutesc de comentarii. Ceea ce difera sunt abordarile celor doua conduceri.

Daca Borcea si Ciobotariu au indemnat la ramanerea cu picioarele pe pamant, dupa un 5-0 cu care au umflat factura de gaz a mediesenilor, Gigi a ramas invaluit de fumurile de pe muntele Athos. La figurat, pentru ca invataturile ortodoxiei ne indeamna sa fim modesti si sa ne iubim aproapele.

Glumind (sper!), latilongifundiarul nu a fost multumit de 4-0 pe stadionul arhiplin de la malurile Pontului Euxin, administrat marcii autohtone de autoturisme. El voia sapte bucate aruncate miovenilor, care n-ar fi trebuit sa treaca de jumatatea terenului. De ce sa nu puna presiune aiurea asupra sarmanului Levy si a jucatorilor, daca se poate? Un conducator mioritic autentic…

Un alt patron nemultumit este Ioan Niculae. Bani multi investiti, pentru niste baieti destepti care-i papa bine. Astra a pierdut pe teren propriu meciul cu Vointa Sibiu, o echipa care tace si face.

Nemultumirile il macina si pe Porumboiu, dar Balanta din Vaslui nu a rabufnit deocamdata, dupa declaratiile referitoare la propria-i apocalipsa, ale lui Hizo.

O mentiune pentru seriozitatea citadelei care da tarii premierul. Clujul e cu ambele echipe la maxim de puncte, dupa primele doua etape, cu cate doua boabe ingurgitate pe sec de adversari. No, servus, mai! Va tuc!

Cititi mai multe accesand aceasta pagina

Tags: , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.