Menu
0 Comments

HBO produce un serial despre cariera lui Mike Tyson

Productia care va avea in centrul actiunii perioada de inceput a tumultuoasei cariere a pugilistului Mike Tyson va fi realizata in regia lui Spike Lee si Doug Ellin, scenariul urmand a fi scris de John Ridley.

MAD MIKE TYSON by "AROE MSK HA"

(cc) photo credit: Bert 23

Drama produsa de HBO vizeaza tineretea lui Tyson si primii ani petrecuti de acesta in ring.

Filmul exploreaza lumea americana post-rasiala vazuta prin ochii unui tanar pugilist, care isi duce existenta intr-un orasel numit Brick City din statul New Jersey.

Ideea unui film despre viata lui Mike Tyson a aparut in 2010 cand, in timpul filmarilor peliculei Entourage, unde fostul campion mondial are un rol secundar, Tyson l-a intrebat pe regizorul Doug Ellin daca nu este interesat de realizarea unui film centrat pe viata lui.

Deocamdata nu se cunoaste distributia seriei Da Brick sau numarul de episoade. Un lucru este cert insa. Filmarile vor avea loc in ultima parte a anului 2011 si prima parte a lui 2012, filmul urmand a fi lansat nu mai devreme de septembrie-octombrie 2012.

Nascut pe 30 iunie 1966 in Brooklyn, Mike Tyson pugilistul a adunat 57 de lupte in ringul profesionist, castigand 50 dintre acestea (44 inainte de limita) si pierzand doar sase.

Tyson a suferit prima infrangere la profesionisti in 11 februarie 1990 cand, dupa 37 de victorii consecutive, a fost invins de Buster Douglas la capatul unei lupte in Tokyo, pierzand nu mai putin de trei centuri la categoria grea (WBC, WBA si IBF).

Mike Tyson s-a retras din box in 2005, dupa o infrangere suferita in fata irlandezului Kevin McBride prin knock out tehnic.

Despre viata controversatului pugilist american a mai fost creat si documentarul Tyson in regia lui James Toback. Filmul care a deschis in 2008 Festivalul de la Cannes a primit numeroase laude, dar si critici din partea celor mai fini cunoscatori ai cinematografiei.

Tags: , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.