Menu
0 Comments

Internet de la RCS & RDS, gratuit si pe telefoanele mobile

Incepand cu 1 august, RCS & RDS isi rasplateste clientii printr-un abonament gratuit de Internet pentru telefoanele mobile. Sub denumirea Digi Net Mobil, acesta ofera o viteza de transfer de pana la 7,2 mbps, alaturi de trafic nelimitat.

Today is the Day That I Happily Refuse to Purchase and iPhone

(cc) photo credit: timsamoff

Abonamentele Fiberlink care primesc gratuit Internet pe telefonul mobil, sunt: Digi Net Fiberlink 1, cu viteză de acces de până la 50 Mbps şi trafic nelimitat, de 29 lei, dar si Digi Net Fiberlink 2, cu viteză de acces de până la 100 Mbps şi trafic nelimitat, de 39 lei.

In oferta curenta, compania asigura gratuit si Internet mobil prin modem USB tuturor clientilor Digi Net Fiberlink 2. Clientii Digi Net Fiberlink 1 pot beneficia, de asemenea, de Internet mobil prin modem USB, in schimbul sumei de zece lei, cu taxa pe valoare adaugata inclusa.

Echipamentul de acces, modem-ul USB, este oferit in custodie, iar specificatiile tehnice ale serviciului de Internet mobil prin modem sunt aceleasi ca si cele pentru Internet pe telefon: viteza de transfer de pana la 7,2 Mbps si trafic nelimitat inclus.

Tags: , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza