Menu
0 Comments

Lenjerie intima – accente retro, glam-rock sau boho chic in 2011

Anul curent sta sub semnul intoarcerii catre feminitate, drept dovada stand galeriile marilor creatori de lenjerie intima ale caror piese imprumuta din influentele anilor ’50 si variind, astfel, de la piesele cu talie inalta si pana la clasicele corsete.

Lingerie Mannequins in Vienna

(cc) photo credit: Mike Lee

Renumite prezentari de moda de la nivelul intregului mapamond plaseaza in centrul atentiei publice deux piece-urile neutre, avand la baza voalul transparent, carora li se adauga body-urile din dantela, folosite de marii designeri pentru asortarea rochiilor negre realizate din materiale fluide.

Piese vestimentare, precum corsetul, babydoll-ul, transperentele, dantela, tulul, voalul, satinul, mataea, broderiile si aplicatiile din crsitale, respectiv pietre colorate sunt catalogate de casele specializate de lenjerie intima ca adevarate elemente de rezistenta pentru anul in curs.

De cealalta parte, asocierile dintre maro ciocolata, roz fanat, gri deschis, bej, galben, turcoaz, albastru sau verde pal se impun autoritar in materie de nuante cromatice specifice sezonului curent.

Dungile marinaresti, imprimeurile florale, colorate in nuante care vin in completarea pielii bronzate, de tipul galbenului sau rozului – iata cateva dintre tendintele sezonului curent in materie de costume de baie.

Statisticile arata ca opt din zece femei detin cel putin un set de lenjerie de lux, pe care il poarta la diferite ocazii.

Potrivit cercetarilor, frantuzoaicele ocupa prima pozitie in randul consumatoarelor de lenjerie intima de la nivelul „batranului continent”, cu un buget ce nu depaseste o suta de euro anual.

Tags: , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza