Menu
0 Comments

Raikkonen a testat un Peugeot pe Motorland Aragon

Fostul campion mondial Kimi Raikkonen si-a incercat mana pe un prototip Peugeot din seria de anduranta Le Mans in cadrul unei sedinte de teste organizata pe traseul spaniol Motorland Aragon.

Team Peugeot 908 N°9

(cc) photo credit: Julien REBOULET

Pilotul finlandez a parcurs 35 de tururi fiind insotit pe traseul din apropiere de Zaragoza de intreaga echipa de uzina Peugeot, la eveniment participand Simon Pagenaud, Alexander Wurz, Stephane Sarrazin si Franck Montagny.

“M-am bucurat de testul cu Peugeot si sa pilotez o astfel de masina ar fi grozav. Este cu adevarat distractiv sa conduci un model 908 HDI”, a spus Raikkonen pentru publicatia finlandeza Turun Sanomat.

Directorul de la Peugeot, Olivier Quesnel, a avut la randul sau numai cuvinte de lauda la adresa lui Raikkonen.

“Kimi s-a obisnuit foarte repede cu masina si ne-a oferit un feedback foarte important. Intotdeauna este util sa primesti informatii de la piloti precum Kimi”, a spus Quesnel.

Participant in Campionatul Mondial de Raliuri (WRC) alaturi de Citroen, Raikkonen a participat in acest an si in NASCAR Stuck Racing, iar zvonurile din lumea sporturilor cu motor vorbesc despre o posibila implicare a finlandezului in seria Le Mans.

Tags: , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.