WRC

Sebastien Loeb ramane inca doi ani la Citroen

Pilotul francez Sebastien Loeb a decis, miercuri, sa-si prelungeasca intelegerea cu Citroen pentru inca doua sezoane, astfel ca septuplul campion mondial va pilota in WRC pana cel putin in 2013.

KYNC2802-53

Loeb mai avea de ales intre a se retrage din competitie sau a semna cu Volkswagen, constructor care va intra in competitie cu modelul Polo incepand din 2012.

Loeb a debutat in Mondialul de raliuri in urma cu 12 ani la volanul unui Citroen Saxo Kit, pentru a trece din 2001 pe modelul Xsara. Din 2007 Loeb a avut pe mana versiunea C4, iar de la inceputul acestui an piloteaza un DS3 de generatie noua.

Pilotul francez in varsta de 37 ani a obtinut de-a lungul carierei 66 de victorii in 146 de starturi, urcand de 101 ori pe podium.

3 comments

  1. Godd jod, echipa castigatoare nu trebuie schimbata. In plus, Loeb si Citroen sunt un tot unitar, parca nu-i vad despartiti.
    E cam acelasi lucru cu Ferrari si Schumi.

    1. Bine ca n-ai zis totusi Blow Job :)) 😉 Intr-adevar, revenind la lucruri mai serioase, WRC fara Loeb ar fi ca MotoGP fara Rossi. Despre Schumacher am rezerve in acest sens, ultimii ani demonstrand ca F1 a mers mai departe si fara mitul lui.

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza