Menu
0 Comments

Tiger s-a intors

Dupa trei luni de absenta, cauzata de problemele de sanatate de la piciorul stang, Tiger Woods a descris prima zi a Turneului cu invitatii Bridgestone (unul pe care l-a castigat de sapte ori) drept „un mare progres”.

Tiger Woods

(cc) photo credit: Keith Allison

Fostul lider al clasamentului mondial, ierarhie unde a alunecat in jos, in ritm vertiginos, a deschis concursul din Seria Campionatului Mondial cu 68, doi sub par, la sase lovituri de liderul Adam Scott, in fapt nimeni altul decat cel care acum beneficiaza de sfaturile fostului sau caddie, Steve Williams.

Woods a ratat jumatate din fairways, dar a salvat excelent din rough. A pus mingea pe green in standard in 12 dintre cazuri, a realizat trei birdies si a realizat doua putt-uri exceptionale, cu care a salvat par-ul, de la 6 si 7 metri, la primele noua.

S-a clasat pe locul doi in ierarhia distantei putt-urilor reusite. Însa lucrul cel mai important este ca n-a mai schiopatat, asa cum s-a intamplat in Campionatul Players, cand dupa primele noua cupe era la 42 si s-a retras.

Poate ca n-o sa mai asistam la succesele extraordinare din trecut. Cu rabdare si tact, Tiger are toate sansele sa-si prelungeasca o cariera care la un moment dat a parut a se fi incheiat prematur.

Tags: , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.