Menu
0 Comments

Searbada performanta/Cinci purcelusi

Am luat o pauza. Am respirat adanc si am cugetat. De ce scriu? Care dintre pareri merita puse pe curat? Nu stiu daca am ajuns la raspunsurile corecte, insa senzatiile nu pot fi mintite. Traim intr-o tara a sto-ului. Si trebuie sa ardem in ritm cu ea. Altfel, prea multa seriozitate cauzeaza grav sanatatii. Mintale.

Odata elaborata aceasta lema, mergem pe firul logic si despicam. Toate echipele romanesti au mers la tragerea la sorti de la Nyon. Si nu s-au intors cu mana goala. Este o performanta? Fara doar si poate. Deoarece, la polul opus, puteam fi in urne doar cu trei din cinci. De altfel, am fost aproape de aceasta contra-performanta.

Dinspre care jumatate a paharului trebuie sa privim? Deocamdata, acesta este in curs de umplere. Adversarele sunt accesibile, pentru ca noi sa fim in cinci grupe din Liga Europa. Plus acel ultim dat din UCL.

Dar ce delectare pentru jurnalistul alergand dupa senzational, intr-un fotbal ajuns pe toboganul statisticilor, daca toti cei cinci purcelusi de lapte ar fi sacrificati inainte de termen si serviti cu mar si portocale…

Cert este ca astfel de performante in coada de peste nu imbie pe cronicar. Asteptam campionatul cel de toate zilele, pentru ca acolo subiectele mustesc, in compostul fetid. Ne-am invatat sa radem de bube si negi, pentru a educa moravurile. Asa sa fie?

Tags: , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.