Menu
0 Comments

Yamaha a testat in premiera modelul M1 de 1000cc

Constructurol nipon Yamaha a scos, luni, pentru prima data la lumina modelul M1 de 1000cc, care va fi folosit de Jorge Lorenzo si Ben Spies in sezon 2012 al Campionatului Mondial de Motociclism Viteza.

Yamaha M1

Cei doi piloti ai echipei de uzina Yamaha s-au aflat pe circuitul Masaryk de la Brno, unde au participat alaturi de alti piloti la a treia sesiune oficiala de teste care a avut loc in acest an competitional.

Spies a fost primul care a scos pe circuit noul M1 de 1000cc, oprind cronometrul la 1:56.306, timp mai slab cu doar 138 de miimi fata de etalonul impus de Casey Stoner (Honda).

Lorenzo si-a petrecut dimineata pentru a gasi noi setari la motorul actual de 800cc al modeluli YZR-M1.

Campionul mondial a incalecat la randul sau motocicleta de 1000cc in cursul dupa-amiezii, fiind mai lent cu doar 85 miimi de secunda fata de Stoner la finalul zilei.

Spies a fost al treilea, la 138 miimi in spatele australianului de la Honda, in timp ce Dani Pedrosa (Honda) a completat topul patru.

Americanul Nicky Hayden a fost cel mai bine plasat pilot Ducati, la o diferenta de 1.3 secunde.

Multiplul campion mondial Valentino Rossi nu a obtinut decat al optulea timp, la peste doua secunde, reusind sa se claseze in fata lui Loris Capirossi, Colin Edwards si Mika Kallio.

Tags: , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.