Menu
0 Comments

Anna Chakvetadze lasa tenisul pentru politica

Pe fondul unei accentuate caderi in clasamentul mondial profesionist, unde in prezent ocupa locul 157 WTA, jucatoarea rusa Anna Chakvetadze a decis ca este timpul pentru o schimbare si s-a inregimentat in formatiunea politica Cauza Dreapta.

Anna Chakvetadze - 2009 US Open

(cc) photo credit: Melodie Mesiano

Fosta numarul cinci mondial, Chakvetadze a fost inscrisa pe listele formatiunii de centru dreapta pentru alegerile legislative programate in luna decembrie.

Potrivit propriilor declaratii, Chakvetadze a ales cariera politica la doar 27 de ani pentru a incerca ceva nou si pentru a se implica din interior in proiecte ce vizeaza drepturile femeilor si sprijinirea copiilor in sport.

Aparuta pe scena politica din Rusia in urma cu doar doi ani, dupa ce Uniunea Fortelor de Dreapta, Puterea Civililor si Partidul Democratic al Rusiei si-au unit fortele, formatiunea de centru dreapta a fost condusa condusa pana la 15 septembrie de miliardarul Mihail Prohorov, nimeni altul decat patronul echipei de baschet New Jersey Nets.

Reforma pietei libere, accelerarea procesului de privatizare si protejarea intereselor clasei de mijloc. Acestea sunt doar cateva din viziunile exprimate de Cauza Dreapta, formatiunea din randul careia face parte si jucatoarea Anna Chakvetadze.

Cauza Dreapta detine in prezent 11 din cele 3.785 de locuri rezervate Parlamentelor Regionale, dar miza importanta pentru finalul acestui an raman cele 450 de locuri ale Dumei de Stat, camera inferioara a Adunarii Federale a Rusiei.

Tags: , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza