Politice

Cristian Preda vrea la Primaria Capitalei si il ataca pe Oprescu dupa meciul Romania-Franta

Pe langa inclestarea din izlazul, am vrut sa spun gazonul de gradina, plantat pe National Arena, meciul dintre Romania si Franta a fost folosit cu abilitate de politicieni pentru a-si face campanie sau a-si ataca viitorii posibili adversari.

Cristian Preda on Ivory Coast: "elections deepened political crisis"
(cc) photo credit: European Parliament

Daca Sorin Oprescu, actualul edil al Bucurestiului, a taiat panglici si a strans maini alaturi de Sepp Blatter, opozitia reprezentata de Cristian Preda nu a scapat prilejul de a-l ataca pe doctorul din fruntea PMB.

Nu mă pot abține să-i mulțumesc primarului Oprescu pentru calitatea excepțională a condițiilor oferite aseară la inaugurarea stadionului național. Cred că-i poate rămâne numele Oprescu-gazon, a scris europarlamentarul Cristian Preda pe blogul sau.

Are perfecta dreptate, dar am impresia ca Oprescu se pricepe la cum trebuie sa arate un teren de fotbal la fel de bine cum domnia sa are habar despre operatiile pe cord deschis.

Iesirea europarlamentarului Preda nu pare deloc intamplatoare in contextul in care, nu mai tarziu de saptamana trecuta, si-a anuntat intentiile de a candida la Primaria Capitalei, daca va primi sprijinul partidului din care face parte.

Cat priveste gazonul, cel atat de controversat, Oprescu a raspuns in stilul caracteristic: A fost acceptabil faţă de cum mă aşteptam să fie. Să dau ordin la firul de iarbă să crească nu pot nici eu.

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza