Menu
0 Comments

Prezentarea turneului Ropharma Challenger de la Brasov

Baza Sportiva Olimpia din Braşov va gazdui in perioada 4-11 septembrie cea de-a XVI-a ediţie a Turneului Internaţional de tenis Ropharma Challenger, care face parte din categoria ATP Challenger Tour, turneu dotat cu premii în valoare de 50.000 $.

Martin Verkerk

Turneul va debuta duminică, 4 septembrie, cu meciurile de calificari, şi se va incheia duminică, 11 septembrie, când vom afla numele caştigătorilor marii competiţii.

Pe tabloul principal figurează 24 de jucători, la care se adaugă patru posesori de wild-carduri şi 4 jucători care se califică dintr-un tablou de calificări cu 32 jucători.

La proba de dublu se regăsesc 16 perechi, jucători selecţati după clasamentul mondial. Favoritul nr. 1 şi nr. 2 ai turneului sunt clasaţi pe locurile 72 şi 75, aceştia fiind Haider-Maurer Andreas (Austria) respectiv Kavcic Blaz (Slovenia).

Dintre cei 24 de jucători admişi pe tabloul principal trei sunt din Romania: Victor Crivoi, Adrian Ungur şi Marius Copil, componenţi ai echipei de Cupa Davis şi favoriţii publicului. Hotelul oficial al turneului este Aro Palace. Mingea oficială este Dunlop Fort.

“Atâta timp cât se organizează astfel de acţiuni înseamna că tenisul din România este la un nivel foarte ridicat, iar eu voi face toate eforturile ca acest turneu să existe. Mulţumim Braşovului şi partenerilor pentru sprijin şi pentru faptul că inţeleg cât de important este un asemenea eveniment pentru jucătorii români de tenis.

Începand din acest an sunt mândru să anunţ parteneriatul cu compania Ropharma, care în calitate de title sponsor devine cel mai important susţinator al singurului turneu de acest tip din România, şi fără a cărei implicare acest turneu nu s-ar fi putut organiza” – a declarat Dumitru Hărădău, Directorul Turneului de Tenis Ropharma Braşov Challenger.

“Ropharma, în calitate de sponsor principal al acestui turneu, promovează şi susţine în continuare tradiţia, standardul ridicat în organizare precum şi nota de elegantă şi clasa, specifică sportului alb. Comunitatea braşoveană este o mare iubitoare de tenis şi vrem să dovedim asta de fiecare dată când avem ocazia. Ne dorim ca şi cei mai exigenţi spectatori să se bucure şi să susţină sportivii români participanţi la turneul Ropharma Challenger”, a declarat Dr. Farm. Mihai Miron, Director General al companiei Ropharma.

Meciurile tabloului de calificări au loc în zilele de 4 şi 5 septembrie, urmând ca pe 6 septembrie să ia startul primul tur de pe tabloul principal. Tragerea la sorţi a tabloului principal va avea loc duminică – 4 septembrie, ora 12, în prezenţa Supervizorului ATP Carl Baldwin.

Fazele finale vor fi transmise în direct de TVR 2 şi TVR International: vineri, sambătă şi duminică (9, 10 şi 11 septembrie).

Tags: , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.