Menu
0 Comments

Radu Banciu si CV Tudor in conflict deschis pe sticla B1 TV

Fostul comentator de ciclism Radu Banciu, intr-o perioada si editorialist la Pro Sport si Sport Total, in prezent realizator de emisiune TV la postul B1, a intrat intr-un conflict deschis cu nimeni altul decat Corneliu Vadim Tudor, personaj binecunoscut pentru efervescenta verbala exprimata de-a lungul timpului pe micile ecrane

Lasand la o parte cuvintele jignitoare aparute la adresa lui Banciu in ziarul Tricolorul, unde acesta este balacarit ca la usa cortului pentru mai multe afirmatii facute si asumate in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de la postul mai sus mentionat, un lucru este totusi de neinteles si vedem mai jos de ce.

Respectiva scrisoare aparuta in Tricolorul si care il vizeaza pe Radu Banciu este semnata la final cu R.Naum, de unde putem lesne concluziona ca ar fi vorba despre Radu Naum, de asemenea om de presa si fost ‘coechipier’ al lui Banciu in echipa de ciclism a postului Eurosport pentru o perioada destul de insemnata.

De ce ar fi vrut Vadim Tudor sa arunce laturi in capul cuiva pe semnatura altcuiva, cand de atatea ori a facut-o sub nume propriu, in direct, la ore de maxima audienta fara nicio problema?

O intrebare buna la care numai domnia sa probabil ca are raspuns.

In ceea ce-l priveste pe Banciu, si aici fara a-i lua intr-un fel apararea, macar are curajul sa spuna ce gandeste. Nu ca ar detine adevarul absolut, dar pana la urma (si) pentru asta e platit pe o nisa unde faci audienta doar daca esti vocal.

Banciu si-a argumentat punctele de vedere care fac obiectul laturilor aruncate in ziarul enuntat mai sus, si o face chiar punctual daca urmariti pana la capat inregistrarea de mai jos, dar ceea ce apare in oficiosul PRM nu face cinste presei romanesti, daca a existat sau mai exista asa ceva in breasla.

De urmarit cazul pentru ca, daca mai tineti minte, o alta emisiune cu Banciu interpretand un rol principal a fost inchisa pe motiv ca discursul lui i-ar fi deranjat finele urechii ale lui Gigi Becali care, va vine sa credeti sau nu, urca in avionul de Bruxelles tocmai alaturi de CVT.

S-ar putea sa-ti placa si:

E ‘Pe Bune’: PRO-ul s-a facut pres in fata ciobanului

Vedeti mai jos raspunsul lui Banciu la injuriile primite.

Tags: , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza