Menu
0 Comments

Reduceri la Sensiblu pentru clientii fideli

Din septembrie 2011 clientii farmaciilor Sensiblu beneficiază de avantaje fără egal datorită implementarii noului program de fidelizare.

Sensiblu oferă minim 10% discount garantat la orice achiziţie. O opţiune unică în piaţa farma este aceea că pacientul poate să aleagă, la fiecare tranzacţie, dacă va beneficia de discount direct din suma plătită sau va acumula puncte pe cardul său de fidelitate.

„Sensiblu a fost prima reţea de farmacii care, în urmă cu 8 ani, a lansat în România un program de loialitate pentru clienţi. Acesta a evoluat până azi în cel mai complex program de fidelizare din piaţa farma. Din această lună putem spune că oferim cele mai avantajoase beneficii clienţilor noştri fideli. Posesorii cardului Sensiblu Standard beneficiază de 10% discount, iar pentru cardurile Silver şi Gold discount-ul este de 11%, respectiv 12% .” spune Robert Popescu CEO Sensiblu.

Odată cu noile beneficii ale cardului, Sensiblu a simplificat şi procesul de înscriere în programul de fidelitate: noul card este eliberat şi activat direct din farmacie, ceea ce înseamnă că pacientul poate beneficia pe loc de reducerea aferentă şi ofertele dedicate.

În fiecare lună clienţii beneficiază de promoţii şi oferte speciale pentru posesorii cardului de fidelitate. De asemenea, Sensiblu este alături de părinţi şi le ofera pentru sănătatea celor mici un pachet special care include reduceri de 12% la produsele pentru mamă şi copil, un control anual gratuit la medicul pediatru şi cadou pentru ziua de naştere a copilului.

Despre Sensiblu

Sensiblu este de peste 10 ani lider pe piaţa de sănătate şi frumuseţe din România, fiind cea mai mare reţea de farmacii sub un brand.

Propunerea unică a Sensiblu, adresată pacienţilor şi clienţilor celor peste 270 de farmacii este îmbinarea între soluţiile pentru o viaţă sănătoasă şi cele pentru frumuseţe şi stare de bine.

Tags: , , , , ,

1 thought on “Reduceri la Sensiblu pentru clientii fideli”

  1. Cristian says:

    Da, intr-adevar, este reala fidelizarea prin intermediul cardurilor Sensiblu. Am cumparat acum cateva zile de la o farmacie Sensiblu o tableta de Humex si am ramas mirat cand m-a intrebat vanzatoarea daca vreau reducerea de 10% sau acumularea de puncte pe card. Eu am ales prima varianta.

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza