Menu
0 Comments

‘Spartacus’ Andy Whitfield s-a stins din viata

Dupa o lupta nemiloasa cu o teribila forma de cancer limfatic, actorul Andy Whitfield s-a stins din viata la doar 39 ani.

Andy Whitfield

(cc) photo credit: Gage Skidmore

“Într-o frumoasă dimineaţă din Sydney înconjurat de familie şi în braţele soţiei sale, tânărul nostru luptător Andy Whitfield a murit după o luptă de 18 luni cu cancerul”, a anuntat familia actorului intr-un comunicat.

Originar din Australia, dar cu radacini in Tara Galilor, Whitfield s-a remarcat in fata publicului prin rolul principal jucat in serialul Spartacus: Blood and Sand.

Primul sezon al filmului s-a incheiat cu revolta galdiatorilor Casei Batiatus, rebeliune pusa la cale de insusi Spartacus.

In asteptarea sezonului al doilea, care urma sa prezinte continuarea luptei cu sistemul represiv roman, fanii serialului au primit vestea imbolnavirii lui Andy Whitfield.

Citeste mai mult: ‘Spartacus’ Andy Whitfield a inceput marea lupta cu ‘umbra mortii’

Tinand cont de audienta insemnata a primului sezon, realizatorii au hotarat punerea in scena a unui sezon intermediar de doar sase episoade, in care actiunea se concentreaza asupra Casei Batiatus pana la intrarea in peisaj a lui Spartacus.

Desi mesajele despre sanatatea lui Andy Whitfield erau imbucuratoare si actorul se pregatea pentru filmarea sezonului doi, boala s-a agravat brusc la inceputul acestui an, iar rolul lui Spartacus a fost atribuit unui alt actor, Liam Mcintyre.

Cast "Spartacus, Blood and Sand"

Tags: , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza