Menu
0 Comments

Twitter a ajuns la 100 milioane de utilizatori activi

Reteaua de socializare Twitter a raportat un trafic de 100 milioane de utilizatori activi pe luna, jumatate dintre acestia folosind platforma de mesaje rapide in fiecare zi, a anuntat Dick Costolo, CEO al Twitter.

Follow me on Twitter! @woofer_kyyiv

(cc) photo credit: Baranskyi Vyacheslav

Serviciul de microblogging lansat in urma cu cinci ani se bucura de 200 milioane de utilizatori inregistrati, dar prezenta acestora online si frecventa de publicare a mesajelor a ridicat de multe semne de intrebare.

Potrivit aceluiasi Costelo, Twitter este in crestere si manifesta o expansiune in special in randul internautilor care folosesc telefonul mobil pentru a comunica online.

Asadar, 55 milioane de utilizatori ai Twitter isi publica mesajele de pe telefonul mobil sau tableta in fiecare luna. Nu trebuie neglijat nici segmentul celor care comunica prin metoda clasica de la PC la PC, domeniul Twitter.com inregistrand un trafic de 400 milioane de vizitatori pe luna, aproape dublu fata de cifrele consemnate la inceputul anului.

Suntem super incantati de aceste cifre, care nu reprezinta altceva decat stabilitatea noastra, a spus Costelo.

Reprezentantii Twitter se asteapta ca pana la finalul anului sa-si mai treaca in cartea de oaspeti inca 26 milioane de utilizatori noi.

Pastrandu-ne pe taramul cifrelor, trebuie precizat ca pe Twitter sunt publicate un milion de mesaje la fiecare cinci zilei, media zilnica fiind de 230 de milioane.

Recent reteaua de socializare a inregistrat un nou record la capitolul tweeturi pe secunda, inregistrand 8.9 astfel de mesaje cu ocazia uraganului Irene care ameninta metropola New York si la MTV Video Music Awards, unde Beyonce a anuntat ca este insarcinata.

Tags: , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza