In Trance

A State of Trance 531 LIVE Tracklist

Armin van Buuren propune pentru seara de joi o editie speciala a emisiunii A State of Trance, una in care va dezvalui primele date si nume pentru editia jubiliara ASOT 550. Asadar nu ratati A State of Trance 531 din aceasta saptamana.

01. Paul van Dyk feat. Sue McLaren – We Come Together (Arty Remix) [Vandit]
02. Armin van Buuren feat. Fiora – Breath In Deep (Remix) [Armind]
03. Luigi Lusini – Forever Loved [The Clubbers]
04. Kid Alien – The Atmosphere (Klauss Goulart’s & Mark Sixma Deep Universe Remix)
05. M6 – Unspoken [Captivating]
06. Logic Stories – Nicole (The Madison Silk Remix) [Enhanced]
07. W&W – Search For Tomorrow [Captivating]
08. Armin van Buuren – Mirage (Dennis Sheperd Remix) [Armind]
09. Lange vs. Gareth Emery – Another You, Another Me (Rafael Frost Remix) [Lange]
10. Gaia – Stellar (MarLo Remix) [Armind]
11. W&W – Impact (MarLo Remix) [Captivating]
12. Michael Jay Parek & Jan Miller – Shinowata (Uplifitng Mix) [Garuda]
13. D-Mad – Forsheez (Eximinds Remix) [Re*Brand]
14. Ronski Speed & Lifted Emotion – Voom (Phynn Remix) [Euphonic]
15. Neshi Futuro – Glow [Colorful]
16. Federation – Something To Dream About [Perfecto Flouro]
17. Miroslav Vrlik – Enigma [Perceptive]
18. Solis & Sean Truby – All We Have [Infrasonic]
19. CJ Arthur – Excuse Me (Abstract Vision & Elite Electronic Remix) [Elliptical]
20. Running Man – Eternity [Blue Soho]
21. Alex M.O.R.P.H. feat. Sylvia Tosun – An Angels Love (Vocal Mix) [A State Of Trance]
22. DJ Ton TB – Dream Machine [Black Hole] [ASOT Radio Classic]

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza