Menu
0 Comments

Bon Jovi a inaugurat restaurantul caritabil. Mananci cat vrei, platesti cat poti!

Cunoscutul si indragitul star rock Jon Bon Jovi si-a deschis recent in Red Bank, New Jersey, un restaurant cu totul inedit. Denumit ‘Soul Kitchen’, restaurantul deschis de Bon Jovi este un asezamant caritabil, in care oamenii pot consuma dupa pofta inimii, pentru ca mai apoi sa plateasca dupa posibilitati.

Bon Jovi

(cc) photo credit: Marco Maas

Oricine poate manca ce si cat doreste dintr-o paleta variata de preparate, pentru ca la final sa achite cat considera de cuvinta.

Pentru cazurile in care consumatorii nu au posibilitatea sa plateasca deloc, acestia au numeroase optiuni de a se revansa, de la ajutorul oferit in bucatarie si pana la serviciile de munca in folosul comunitatii.

“Cand am descoperit ca una din sase persoane merge in aceasta tara la culcare cu stomacul gol, atunci am inteles ca aceasta este urmatoarea faza spre care trebuie sa se orienteze fundatia pe care o conduc.

“Nu exista preturi in meniul nostru, asa ca daca vrei sa incerci preparatele noastre poti lasa 20 de dolari pe masa. Daca nu iti permiti nici macar atat atunci poti ajuta la bucatarie, la curatenie sau in programele locale de voluntariat”, a spus Bon Jovi.

Artistul american lucreaza in prezent la urmatorul sau album, care va fi lansat in 2013 si va fi promovat printr-un mega turneu la nivel mondial.

Potrivit lui Bon Jovi, multe din noile sale piese sunt inspirate din actualul climat economic si au drept leit motiv lupta zilnica a oamenilor pentru un trai mai bun.

Tags: , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.