Menu
0 Comments

Postul 10 TV in moarte clinica

O spune chiar Radu Moraru, piesa de rezistenta a postului creat de compania RCS-RDS. Acesta a declarat pentru agentia Mediafax ca foarte multi oameni au fost dati afara si ca urmeaza sa discute la Budapesta cu patronul Zoltan Teszari pentru clarificarea situatiei.

“10TV este în moarte clinică, pentru că, din luna aprilie, au decis să scoată toate emisiuni de pe post, au lăsat doar «Naşul» şi au dat reluări din epoca de piatră. Nu s-au adus alte emisiuni în loc. Oamenii au fost ţinuţi pe margine câteva luni.

“Credeam că e temporară povestea, am sperat că în toamnă, acum, să pornim motoarele, dar am aflat ieri (marţi, n.r.) că foarte mulţi oameni au fost daţi afară. A fost o campanie de dat afară”, a declarat Radu Moraru pentru Mediafax.

‘Nasu’ a mai spus ca nu stie daca masura celor de la RCS-RDS are legatura cu anuntata lansare a postului Digi News, despre care se crede ca ar urma sa ia locul in grila muribundului proiect 10TV.

Despre 10TV un lucru este cat se poate de cert. Postul nu mai difuzeaza nicio emisiune in direct, ci doar reluari ale reluarilor, ultima emisiune Nasu in direct datand din luna august.

Tags: , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza