Menu
0 Comments

Sase conturi de Twitter de monitorizat pentru investitori

Bill Clark, director executiv al Microventures, o platforma de strangere de fonduri si al companiei MicroAngel Capital Partners povesteste cum a reusit sa devina un investitor de succes. Cheia evolutiei pe scara ierarhica s-a tradus, in cazul acestuia, si in monitorizarea indeaproape a conturilor de Twitter a sase dintre cei mai cunoscuti investitori ai lumii. eCronicar va dezvaluie povestea fiecaruia dintre acestia in randurile de mai jos.

(cc) photo credit: Baranskyi Vyacheslav


1. @fredwilaon

Fred Wilson are o experienta indelungata in asistenta acordata investitorilor si antreprenorilor aflati la inceput de drum. Dovedind o buna cunoastere a noilor medii de comunicare, acesta posteaza in mod frecvent continut educational pe propriul blog si pe reteaua de microblogging Twitter.

2. @sacca

Chris Sacca preia mesajele tuturor investitorilor importanti, in completarea carora ofera sfaturi din experienta proprie. “Fara recomandarile lui Chris, ar fi durat saptamani intregi sa ma acomodez cu mediul dintr-o companie”, afirma Bill Clark.

3. @danprimack

Dan Primack este reporter al publicatiei Fortune, dedicate segmentului business, astfel ca termeni precum “capital privat” sau “capital de risc” fac parte din vocabularul sau zilnic.

4. @msuster

Mesajele semnata de Mark Suster sunt foarte bine gandite si scrise intr-o maniera care le face foarte usor de inteles pentru marea masa a publicului sau, format din investitori.

5. @bfeld

Experienta lui Brad Feld in cadrul grupului Foundry l-a initiat in lumea capitalurilor de risc, abordata atat pe blogul personal, cat si in posturile de pe Twitter.

6. @cdixon

Chris isi organizeaza posturile in sectiuni de tipul “Marketing” sau “Operatiuni” si alte asemenea teme, oferind baza necesara unui investitor.

Tags: , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.