MOTOGP

Bradl a semnat cu LCR Honda

Pilotul german Stefan Bradl, campion al clasei Moto2 in 2011, va concura din sezonul viitor pentru echipa LCR Honda in MotoGP.

Bradl 0338
(cc) photo credit: Ben Henderson

Bradl si Lucio Cecchinello, patronul echipei LCR Honda, au batut palma pentru urmatoarele doua sezoane, pilotul german inlocuindu-l astfel pe spaniolul Toni Elias, care a dezamagit in 2011 din postura de campion al clasei Moto2.

Testul efectuat de Bradl la Valencia dupa incheierea sezonului cu modelul Honda RCV212V a cantarit decisiv in promovarea germanului la clasa regina a Motomondialului de Viteza.

Bradl va avea la dispozitie inca din debutul sezonului noul model Honda RCV213V.

In varsta de doar 21 ani, Bradl a debutat in Campionatul Mondial la clasa 125cc in Marele Premiu al Cataluniei din 2005.

Fost coechipier cu romanul Robert Muresan in cadrul echipei Grizzly Gas Kiefer Racing, unde a pilotat incepand cu 2008 modelul oficial Aprilia RSA 125, Kiefer a incheiat sezonul respectiv pe locul patru la general, dupa ce a obtinut primele victorii ale carierei, in Cehia si Japonia.

In 2010 a trecut la noua clasa Moto2 pe un sasiu Suter, insa rezultatele au venit in finalul sezonului, cand Bradl a castigat in Portugalia.

Pentru 2011 a avut la dispozitie un sasiu Kalex, iar germanul a mers fara eroare, adunand patru victorii si 11 clasari pe podium.

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza