Menu
0 Comments

Froch anunta ca vrea sa lupte cu Bute. Adevar sau provocare?

Britanicul Carl Froch si-a luat inima in dinti si a declarat ca in 2012 vrea sa-l intalneasca pe Lucian Bute intr-o lupta avand ca miza reunificarea centurilor categoriei supermijlocie. Campionul nostru a spus-o inca o data la revenirea in Romania dupa lupta cu Glen Johnson ca pugilistii importanti de la supermijlocie refuza lupta cu el.

Froch-Johnson

(cc) photo credit: Bryan Horowitz

“Dupa aceasta lupta cu Ward il vreau pe Bute, pentru ca este detinatorul celeilalte centuri mondiale”, a declarat Froch in presa britanica.

De asemenea, Froch a mai mentionat ca isi doreste o reintalnire cu Mikkael Kessler, pugilist in fata caruia a suferit prima si de altfel singura infrangere de pana acum la profesionism.

S-a intamplat in 24 aprilie 2010, cand danezul Kessler l-a invins pe Froch la puncte dupa 12 reprize disputate la Herning in Danemarca.

“O lupta cu Kessler ma intereseaza de asemenea, in special ca nu sunt de acord cu decizia de la prima intalnire. Vreau sa lupt in Anglia pentru a pune lucrurile in ordine”, a mai spus Froch.

De cealalta parte, promotorul lui Kessler a avansat o propunere pentru disputarea meciului celor doi pe stadionul Parken din Copenhaga, anuntand totodata cea mai mare bursa oferita vreodata unui pugilist de la categoria supermijlocie.

Tags: , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza