Sporturi de iarna

Locul 8 pentru stafeta de sanie a Romaniei la Igls

Echipa Romaniei a incheiat pe un meritoriu loc opt concursul de stafeta desfasurat, duminica, in cadrul etapei de la Igls (Austria), prima a Cupei Mondiale 2011/2012 la sanie.

In componenta Raluca Stramaturaru, Valentin Cretu si Paul Ifrim/Andrei Anghel, Romania a incheiat competitia in 2:10.786 la 2.012 secunde in spatele invingatorilor.

Canada a castigat surprinzator dar pe deplin meritat intrecerea, devansand stafeta Germaniei cu 217 miimi de secunda.

Podiumul a fost completat de Rusia, care a terminat la peste jumatate de secunda.

Unsprezece echipaje au ajuns la final, in timp ce Elvetia a parasit competitia dupa ce dublul s-a rasturnat pe partie, iar Italia a fost descalificata in urma startului furat de Christian Oberstolz si Pa Gruber.

In alta ordine de idei, Valentin Cretu a incheiat pe locul 28 concursul masculin castigat de germanul Felix Loch. Un alt german, David Moller, s-a clasat pe doi, iar italianul Armin Zoggeler a fost al treilea.

Austriecii Peter Penz si Georg Fischler au castigat concursul de dublu cu un avns de 76 de miimi in fata rusilor Vladislav Yuzhakov si Vladimir Makhutin. Fratii austrieci Andreas si Wolfgang Linger au terminat pe trei.

Echipajul Romaniei format din Paul Ifrim si Andrei Anghel a incheiat pe locul 19, penultimul, cu o intarziere de 1.164 in raport cu invingatorii.

Mai multe amanunte pe Sporturi de Iarna.

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza