Motorsport

Marinescu, penultimul pe grila din Abu Dhabi

Aflat la prima experienta la volanul unui monopost din seria GP2, pilotul roman Mihai Marinescu s-a clasat pe locul 25 din 26 de competitori intrati in calificarile finalei campionatului GP2 de la Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite).

GP2 Series: Jolyon Palmer / Arden International

La volanul monopostului cu numarul doi al echipei Rapax, cea care in 2010 l-a dat pe campionul seriei Pastor Maldonado, in prezent pilot in Formula 1 la Williams, Marinescu a parcurs un total de 13, fiind cronometrat cu 1:51.893.

Timpul pilotului originar din Brasov a fost mai slab cu 2.530 secunde fata de etalonul impus de elvetianul Fabio Leimer, in timp ce spaniolul Dani Clos, coechipierul lui Marinescu, a fost al doilea, la 207 miimi in spatele polemanului.

Marinescu, 22 ani, a incheiat in acest an pe locul cinci la general campionatul Formula 2, dupa ce a izbutit o victorie de rasunet pe circuitul italian de la Monza.

Prima din cele doua curse programate la Abu Dhabi se va alerga, sambata, de la ora 9, urmand ca intrecerea de sprint de duminica sa inceapa la ora 11:30.

One comment

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza