Diverse

RATB reorganizeaza traseele mijloacelor de transport din zona Răzoare

Inceperea din 6 noiembrie a lucrarilor la Magistrala 5 de metrou va restrictiona traficul rutier pe Strada Razoare, astfel ca traficul rutier si cel de transport in comun va fi restrictionat.

Citaro_bus_3.
(c) photo credit: Flickr.com

Cele mai afectate vor fi liniiile de troleibuz cu numerele 69, 90, 91 si 96, dar si liniile de autobuz 126, 136, 137, 138, 168, 268, 368, N116 şi N120, toate acestea urmand a parcurge un traseu modificat in zona Razoare.

Pentru mai multe informatii accesati site-ul RATB.

4 comments

 1. Deja tin sa-ti spun ca au distrus complet zona Razoare.
  Este de evitat. Ce era pana acum aglomerat sensul ala giratoriu dupa parerea mea inutil, sa vezi ce-i acum.
  Cine are drum prin zona…recomand variante ocolitoare in functie de locul unde vreti sa ajungeti. Ori Ghencea, ori Iuliu Maniu, dar de la Academia Militara nu mai urcati dealul ca e crima acolo.

  1. Stiu intersectia. Era infernala oricum…Da, dar cine are metrou peste 5 ani (in varianta cea mai optimista) ? 😀

 2. In 5 ani….nimeni.
  Pai lor le-a luat 2 ani un pasaj subteran de juma de km, adica cel de la Antena 1.
  Aaaa si le-a luat 5 ani vestitul pod Basarab, alte tampenie clasica de la Rromanica….faci 3 min pe pod, tai Bucurestiul in doua, dar stai 20-30 minute la coada la semaforul de la piciorul podului.

  1. 🙂 Adevarat. Pot confirma cele spuse de tine. De la Titulescu pana la semafor la Cotroceni am facut intr-o zi a saptamanii la pranz nu mai mult de trei minute. Pe celalalt sens insa, coada de masini era uriasa.

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza