Menu
0 Comments

Zuckerberg despre Google+: “Versiunea lor mai mica de Facebook”

Mark Zuckerberg, CEO al retelei de socializare Facebook, a declarat intr-un show de televiziune din Statele Unite ca in opinia sa reteaua Google+ nu este altceva decat o versiune mai mica a Facebook.

DSC_0012.JPG
Creative Commons License photo credit: Andrew Feinberg

Intrebat despre cum vede pe termen mediu si lung concurenta si daca planuieste sa se angajeze intr-un razboi cu platformele Google, Apple si Amazon, Zuckerberg a raspuns ca Facebook priveste la Apple si Amazon mai degraba ca la niste parteneri, in timp ce Google este mai mult decat un rival.

“Oamenilor le place sa vorbeasca despre razboi. Sunt insa numeroase modalitati prin care companiile pot lucra impreuna. Exista o competitie reala, dar nu cred ca suntem in situatia ca o companie sa castige tot.

“Google in schimb este mai competitiv si cu siguranta cauta sa-si construiasca versiunea lor mai mica de Facebook. Amazon si Apple sunt companii inclinate spre dialogul cu noi”, a spus Zuckerberg in emisiunea lui Charlie Rose de la PBS.

Facebook este de departe in prezent reteaua de socializare cu cei mai multi membri, numarand dupa ultimele statistici aproximativ 800 de milioane de utilizatori, in timp ce Google+, retea lansata in iunie 2011, abia daca a adunat aproape 40 de milioane.

Tags: , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza