Antena 2 a revenit in grila de programe a operatorului RCS-RDS

La doar o zi dupa ce fusese inlocuit cu RTV, postul Antena 2 a revenit in grila de programe a retelei digitale RCS-RDS.

Pentru receptionarea corecta a intregului pachet este nevoie de o scanare automata a programelor sau de setarea decodorului digital pe modul implicit.

RTV a ramas in continuare pe frecventa Antenei 2 in reteaua analogica, unde postul trustului Intact este inaccesibil.

13 Comments on "Antena 2 a revenit in grila de programe a operatorului RCS-RDS"


 1. Incepand de saptamana trecuta eu nu am mai putut receptiona PRO TV, si Acasa, in schimb Pro Tv International da. De ieri a disparut si acesta. Am setat inca o data posturile si nu se mai regasesc in lista. Numai vorbesc de Antrena 2, GSP care au disparut de anul trecut.
  Va rog mult sa ma sfatuiti ce as putea face ca se le pot prinde din nou. Precizez ca nu locuiesc in tara si am un reciver cumparat de la RCS-RDS. Pana acum s-a vazut totul ok, nu inteleg ce s-a intamplat?
  Astept cu nerabdare un raspuns de la voi.Multumesc.

  Reply

  1. Se intampla ca unele posturi sa dispara din lista fara sa actionezi in vreun fel asupra receiver-ului. Iti recomand sa mergi in Meniu, apoi la Instalare si sa-i dai inca o data Cautare Automata. Cel putin in cazul meu a functionat si toate programele sunt receptionate cum trebuie.

   Reply

 2. Am incercat de nenumarate ori sa scanez din nou programele si numai apar deloc. Sunt extrem de revoltata pentru ca nu imi pot explica cum au disparut asa deoadata? Chiar nu pot face nimic?

  Reply

  1. Ai incercat si o scanare manuala sau un reset al receiver-ului? Daca nici asa nu merge trebuie sa-i contactezi pe cei de la RCS sa vezi ce se intampla. Iti apare vreun mesaj pe tv in legatura cu vreo eroare de sistem?

   Reply

 3. in italia nu am nici o antena sunt de groza astia nici macar nu pot face update la soft ca nu am antena 3.

  Reply

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza