Menu
0 Comments

Din nou, Tiger. Conduce la jumatatea turneului Chevron World Challenge

Pentru al doilea turneu la rând, Tiger Woods este lider la jumătatea concursului. În urmă cu trei săptămâni, la Openul australian, americanul a condus după primele două zile, înainte de a o “comite” cu un 75, în runda a treia. Chiar şi în acele condiţii, a încheiat al treilea la The Lakes.

Tiger Woods

(cc) photo credit: Keith Allison

Acum, Tiger este gazdă a unui turneu la care participă alături de alţi 17 jucători. Un turneu ca pentru final de sezon, al cărui clasament contează doar în ierarhia mondială pe puncte, în condiţiile în care sezonul s-a încheiat în State. Este vorba de Challenge-ul Mondial Chevron, întrecerea din California, de pe terenul clubului Sherwood din Thousand Oaks.

Woods a realizat două eagles şi a fost aproape de un al treilea, după o lovitură din spatele green-ului de la a 13-a. Nici măcar dublul bogey comis la cupa a 15-a, când o pală de vânt i-a împins mingea în apă, nu l-a împiedicat să conducă fără probleme, la finele zilei de vineri.

“Vreau să conduc după patru zile – a glumit Tiger, rămas fără victorie în ultimele 26 de turnee jucate, de la succesul din Mastersul australian, în noiembrie 2009. E bine şi după două zile, dar după patru e şi mai bine. Ştiu că joc tot mai bine şi mă bucur să văd că lucrul acesta este confirmat de poziţia de pe tabela de scor.”

Autor al unui 67, cinci sub par, vineri, liderul este urmat la diferenţă de trei lovituri de KJ Choi (sud-coreeanul aflat în pierdere de viteză, după un 73, cauzat şi de cvadruplu bogey-ul de la a 15-a) şi de Matt Kuchar (de asemenea creditat cu 67).

Anul trecut, în acelaşi turneu, Woods a avut nu trei, ci patru lovituri în fruntea clasamentului, atunci în faţa lui Graeme McDowell, la finele rundelor a doua şi a treia.

Atunci, a fost al doilea la final. Până la deznodământul de duminică, aşteptăm runda penultimă, de sâmbătă. Cert este un lucru: Tiger nu minte, când spune că îşi revine, încet, la forma din trecut.

Tags: , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.