Sporturi de iarna

Tripla pentru Vonn la Lake Louise

Despartirea de sotul ei a motivat-o suplimentar pe Lindsey Vonn si schioarea americana a castigat toate cele trei curse de viteza programate la finalul saptamanii trecute pe partia din Lake Louise in Cupa Mondiala de schi alpin.

Lindsey Vonn Wins Audi FIS World Cup Downhill Globe

Regina vitezei s-a impus astfel in doua coborari si un super-g, rezultate in urma carora a ajuns la 45 de victorii in Cupa Mondiala.

In prima coborare a weekend-ului canadian, Vonn a invins-o pe surprinzatoarea Tina Weirather, o schioare in varsta de doar 22 de ani, originara din Liechtenstein, care a obtinut cel mai bun rezultat al carierei.

O zi mai tarziu, Vonn se impunea si mai categoric, de aceasta data invinsa fiind Marie Marchand-Arvier, sportiva de 26 ani care si-a egalat cel mai bun rezultat al carierei.

In fine, ziua de duminica a fost rezervata concursului de Super-G, pe care Vonn l-a castigat pentru doar 19 sutimi de secunda in fata Annei Fenninger din Austria.

La finalul celor trei zile magnificice, Vonn era numai un zambet si avea toate motivele din lume sa fie bucuroasa:

“Nu as putea fi mai fericita de atat. Nu m-am asteptat la asemenea rezultate, mai ales in aceasta saptamana foarte dificila pentru mine. Un hat-trick nu se realizeaza prea usor si prea des”.

Lindsey Vonn a mai reusit un hat-trick in ianuarie 2010 pe partia austriaca de la Haus im Ennstal, unde la fel ca la Lake Louise s-a impus in doua coborari si un super urias.

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza