Menu
0 Comments

B1 a comis-o in noaptea de Revelion

Times Square, Approaching Blue Hour - New York, New York

In incercarea de a fi cat mai aproape de tot ce se intampla pe toate meridianele, cei de la B1TV au sarit in noaptea dintre ani de la Vanghelion si Becalion tocmai la New York.

Numai ca s-au cam luat cu graba si la ora Romaniei 1:30 prezentau cu fast cum newyorkezii tocmai ce intrau in noul an. Lasand la o parte diferenta halucinanta de fus orar dintre Romania si coasta de est a Statelor Unite, care nu este decat de sapte ore (!), imaginile prezentate erau cat se poate de graitoare.

In timp ce prezentatorii anuntau cum intra si New York in 2012, pe ecran rulau imagini cu Revelionul din 2011. Nici nu ne-am fi dat seama daca pe jobenele celor prezenti in Times Square nu ar fi fost scris mare 2011 😀

Altfel, Revelionul la TV a fost unul in nota obisnuita, cu transmisiuni alternative de la petrecerile in aer liber, unde am (re)ascultat pentru al nu stiu catelea an celebrele hituri cu “Ti-am dat un inel” sau “Albinuta” care zboara din floare in floare.

Realitatea TV a tinut sa-si plictiseasca privitorii, cei care au avut rabdarea sa se uite evident, cu un unde au fost reinviati lautari din mahalalele Bucurestiului interbelic, in timp ce ‘surata’ RTV l-a intervievat pe Gigi Becali via Skype. Asa am aflat chiar in noaptea dintre ani despre marea pasiune a latifundiarului, care (surpriza) nu este fotbalul sau vreo turma de mioare (asa cum s-ar crede).

Generalistii au avut clasicele programe inregistrate, unde parasutele doamnele orasului s-au dat in spectacol pe ritmuri de manele clasice sau electronice. Nimic mai plictisitor!

In fine, intr-un ocean de banalitate si romanism, parca Tony Braxton a adus un usor aer de prospetime la cei 43 de ani ai sai. A venit, a cantat, a luat banii si a plecat. Profesionalism desavarsit.

Tags: , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza