Menu
0 Comments

S-a lansat sezonul doi din Spartacus: Vengeance cu un nou actor in rolul principal

Asteptarea fanilor seriei TV Spartacus produsa de Starz a luat sfarsit. Pe 27 ianuarie gladiatorii evadati in libertate au reaparut pe micile si marile ecrane in continuarea primului sezon.

Spartacus: Vengeance Comic-Con Panel

(cc) photo credit: Starz Entertainment

Dupa sezonul intermediar ‘Gods of the Arena’, care prezenta viata la Casa Batiatus inainte de intrarea in scena a lui Spartacus, sezon aparut ca urmare a indisponibilitatii actorului principal Andy Whitfield, seria continua cu prezentarea gladiatorilor in libertatea.

Problemele de sanatate ale actorului principal Andy Whitfield l-au fortat pe regizorul Steven S. DeKnight sa-l numeasca in rolul principal pe Liam McIntyre, un actor care seamana destul de bine cu Andy.

Nascut in urma cu aproape 30 de ani in Australia, McIntyre are misiunea dificila de a duce mai departe povestea lui Spartacus in libertate.

Desi Andy Whitfield nu va fi uitat niciodata de fanii seriei, McIntyre are toate premisele de a reusi o figura mai mult decat onorabila in Spartacus: Vengeance.

“Este un rol pe care nu ai fi dorit sa-l joci in realitate. Vreau sa spun ca Andy a facut o munca exceptionala in primul sezon, iar pentru mine este dificil sa-i urmez in film. Am insa obligatia pentru fani de a continua show-ul”, declarat McIntyre la 29 iulie 2011 dupa ce a primit rolul lui Spartacus.

In afara actorului din rolul principal, acest al doilea sezon ii readuce in prim plan pe Crixus, Dottore Oenamaus, Mira, legatul roman, sotia acestuia si ceilalti protagonisti din prima parte.

Tema principala a acestui sezon se concentreaza asupra gladiatorilor scapati din robie: ce vor face, cum se vor organiza si cum vor reactiona impotriva represaliilor armatei romane.

Din trailer-ul oficial intelegem apropierea dintre Spartacus si Crixus, cei doi aprigi rivali din primul sezon, indecizia altor gladiatori in privinta drumului de urmat in libertate si frontul comun pe care toti gladiatorii il fac impotriva amenintarii legionarilor romani.

Tags: , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.