Menu
0 Comments

Serena Williams socheaza!

Serena Williams

Declaratia inceputului de an ii apartine, fara doar si poate, Serenei Williams. Aflata pe tabloul principal al turneului WTA de Brisbane, fosta lidera mondiala tenisului feminin a avut o revelatie si ne-a spus ca niciodata nu i-a placut sportul!

“Nu mi-a placut niciodata sa fac sport si nu am înteles niciodata cum am ajuns sportiva”, a fost prima declaratie a Serenei, care pe noi pasionatii sportului in general si ai tenisului in special ne-a lovit fix in moalele capului.

Si ca nauceala sa fie completa am mai incasat o declaratie venita in completarea celei dintai: “Nu-mi place sa ma antrenez, nu-mi place activitatea fizica. Daca am vreo activitate care cere sa stau jos sau care include shopping-ul, atunci sunt excelenta. Nu am o dragoste prea mare pentru tenis”.

Toate acestea vin din gura unei sportive care la 30 de ani are in palmares 39 de titluri la simplu, dintre care 13 de Mare Slem, si alte 20 la dublu.

Dincolo de palmares care nu tine nicidecum de foame, Serena a adunat in conturi aproape 35 de milioane de dolari, suma care o plaseaza in topul ierarhiei jucatoarelor de tenis cu cele mai mari incasari din istorie.

Profesionista sau mercenara, despre Serena Williams mai poate fi adaugat un singur lucru: datorita tenisului a facut din shopping o pasiune.

Cu siguranta daca se apuca de modeling nu ar fi auzit nimeni de ea si cu siguranta nu ar fi adunat atat de multe zerouri in dreptul contului personal.

Tags: , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.