Menu
0 Comments

Gigi Becali, mare fan al serialelor coreene

Cu ce se ocupa oare Gigi Becali cand nu vorbeste la televizor, isi numara oile sau mai trage de urechi cate un antrenor sau jucator din propria echipa? Grea intrebare si neasteptat raspuns.

Insusi latifundiarul din Pipera a dezvaluit modul in care isi petrece timpul liber si sa nu va mire ca acesta este mai nou mare fan al serialelor coreene.

De mare succes pe postul public de televiziune si alte cateva canale concurente, serialele istorice coreene l-au fascinat pana si pe Becali, care nu de putine ori s-a imaginat pe sine personaj istoric de anvergura.

“Pana acum ma uitam la filme turcesti, cu sultani, cu nu stiu ce, dar a venit Borcea si mi-a dat cateva filme coreene. Eu la inceput am crezut ca sunt chinezesti, dar pentru mine chinezesti, coreene sau japoneze reprezinta acelasi lucru”, a spus Becali intr-o interventie caracteristica la postul sau preferat gsptv.

Razboinicul luminii a dezvaluit si care sunt serialele preferate: ‘Printul Jumong’ si ‘Regatul vanturilor’ cu acelasi actor Song Il Gook in rolul principal.

Sa ne asteptam ca in viitorul apropiat Gigi Becali sa imprumte vreun renume din serialele vizionate? Cum mai toate se numesc Legendele Palatului, iar el chiar detine un astfel de ‘palat’, n-ar fi exclus sa-l vedem autoetichetat cumva ‘Printul din Pipera’.

Tags: , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.