Menu
0 Comments

Lista castigatorilor premiilor Grammy: Adele a fost regina balului

Artista britanica Adele s-a aflat in lumina reflectoarelor, duminica seara, la editia cu numarul 54 a Premiilor Muzicale Grammy. Nominalizata la sase categorii, Adele a obtinut tot atatea trofee Grammy, eclipsand artisti precum Kanye West, Chris Brown, Bruno Mars sau trupa Foo Fighters.

Adele - Paradiso Amsterdam 2008
Creative Commons License photo credit: Karen Blue

Adele a castigat trofeele pentru albumul anului, inregistrarea anului cu „Rolling In The Deep”, piesa anului, cel mai bun album vocal pop, cea mai buna interpretare pop pentru piesa „Someone Like You” si pentru cel mai bun video clip scurt.

Revenita pe scena dupa cateva luni de inactivitate, timp in care si-a refacut corzile vocale dupa o interventie chirurgicala, Adele a interpretat pe scena piesa „Rolling In The Deep”.

In afara lui Adele s-au mai remarcat Foo Fighters, care au obtinut nu mai putin de cinci premii pe segmentul rock: cea mai buna interpretare rock, cea mai buna interpretare hard rock/metal, cea mai buna piesa rock, cel mai bun album rock/metal si cel mai bun videoclip lung. Toate aceste premii au fost obtinute cu piesa „Walk”.

Premiile Grammy din acest an s-au desfasurat in umbra decesului artistei americane Whitney Houston, care cu doar doua zile inaintea evenimentului a fost gasita fara suflare in camera unui hotel din Beverly Hills.

Houston a fost omagiata de toti artistii prezenti, in discursurile de prezentare a premiilor si dupa acordarea acestora, printr-o rugaciune rostita de raperul LL Cool J si o interpretare a celebrei piese „I Will Always Love You” de catre Jennifer Hudson.

Tags: , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza