Menu
0 Comments

Stoner a devenit tatic chiar de ziua lui Rossi

Ziua de 16 februarie a inceput pentru fanii motociclismului cu aniversarea multiplului campion mondial Valentino Rossi, care a implinit 33 de ani, varsta pe care in adolescenta ‘Doctorul’ o considera una extraterestra, si a continuat cu nasterea primului copil al lui Casey Stoner.

Conference time

(cc) photo credit: Ben Henderson

Pentru a marca rivalitatea dintre Rossi si Stoner, fanii italianului au lansat in cursul pranzului un viral pe Facebook prin care anuntau ca sotia australianului a nascut primul lor copil.

Informatia a fost preluata si raspandita de contul oficial de Twitter al celor de la Yamaha, pentru ca la scurt timp sa se dovedeasca a fi doar o farsa pusa de fani in contul ‘Cangurului’.

Farsa a devenit in cele din urma realitate si in cursul serii de 16 februarie Adriana Stoner a nascut la Lausanne (Elvetia) o fetita de 2.8 kg perfect sanatoasa.

“Mama si copilul sunt in conditii bune si nasterea a decurs normala fara nicio complicatie”, declara purtatorul de cuvant al echipei de uzina Honda.

Potrivit publicatiei australiene Herald Sun, primul copil al familiei Stoner se va numi Alessandra, desi ramanand in registrul glumelor de pe retelele de socializare multi pasionati ai curselor pe doua roti s-ar fi gandit la Valentina.

Tags: , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza