Menu
0 Comments

Postul Digi24 a fost lansat oficial

Noul post de stiri al companiei de televiziune prin satelit si cablu RCS-RDS a fost lansat oficial in seara zilei de 1 martie, ora 20:00, printr-un discurs al presedintelui Consiliului de Administratie al trustului.

Sub cupola Palatului Parlamentului, Alexandru Oprea – presedintele CA al RCS-RDS, i-a asigurat pe telespectatorii Digi24 ca postul nu va fi unul angajat politic, punandu-se doar in slujba obiectivitatii si neutralitatii editoariale.

“In 2009 am lansat canalul Digisport fiind convinsi ca publicul vrea sa vada sport mult si divers, dar intr-o haina civilizata. Acum am lansat Digi24 si vrem sa va prezentam informatii reale si stiri relevante, dar dintr-o pozitie obiectiva.

“Noi credem ca daca ne dorim civilizatie in Romania trebuie sa o construim fiecare dintre noi. Acest post nu este al niciunui partid politic si nu serveste niciunor interese politice. Digi24 este postul RCS-RDS”, a declarat Oprea in discursul de lansare al Digi24.

Noul post de stiri poate fi receptionat pe analogic si digital pe frecventele defunctului 10TV.

Versiunea HD poate fi urmarita de posesorii televizoarelor compatibile cu tuner DVB T/C pe frecventa ocupata inainte de OTV.

Tags: , , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza