Menu
0 Comments

Ryan Hunter-Reay, cel mai rapid in prima zi a testelor IndyCar de la Sebring

Pilotul american Ryan Hunter-Reay a stabilit cel mai bun timp, luni, in prima din cele patru zile de teste programate de campionatul IndyCar pe circuitul de la Sebring.

Honda Indy Toronto - July 10, 2009 (011)
Creative Commons License photo credit: Barnaby Jeans

Echipierul de la Andretti Autosport-Chevrolet a acoperit turul in 52.5826 secunde, devansandu-l cu 126 de miimi pe brazilianul Helio Castroneves de la Penske-Chevrolet.

Simon Pagenaud de la echipa Sam Schmidt Motorsport s-a clasat pe trei, fiind cel mai rapid dintre pilotii propulsati de Honda.

Alte doua monoposturi Chevrolet au completat topul cinci, cu James Hinchcliffe (Andretti-Chevrolet) si Ryan Briscoe (Penske-Chevrolet) in prim plan.

Daca pentru monoposturile Chevrolet a fost o zi foarte buna, la polul opus s-au situat masinile Lotus ale echipelor Dragon Racing si HVM.

Sebastien Bourdais, cvadruplu campion in ChampCar, nu a reusit sa parcurga niciun tur din cauza problemelor intampinate la motor, in timp ce Simona de Silvestro a parcurs doar 31 de tururi fiind mai lenta cu aproape doua secunde in raport cu liderul.

Cei 26 de piloti ai IndyCar-ului au fost impartiti in doua grupe, primii 11 concurand luni si marti, in timp ce urmatorii 15, printre care si brazilianul Rubens Barrichello, vor testa miercuri si joi.

UPDATE: Ziua secunda a fost dominata de pilotii echipei Penske-Chevrolet. Helio Castroneves a semnat timpul de referinta, fiind urmat indeaproape de Will Power si Ryan Briscoe.

Simon Pagenaud a urmat in pozitia a patra la volanul monopostului Schmidt Honda.

Prezente modeste au avut cei doi piloti ai echipei Andretti-Chevrolet, James HInchcliffe si Marco Andretti, care au incheiat pe locurile opt si noua.

O data in plus Simona de Silvestro, singura reprezentanta a constructorului Lotus, a incheiat pe ultimul loc la peste o secunda de lider.

Sezonul 2012 al IndyCar va debuta pe 25 martie la St.Petersburg (Florida).

Tags: , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.