Menu
0 Comments

Sykes, abonat la superpole. Mircea Vrajitoru, al 12-lea in calificari la Superstock 600

Pilotul britanic Tom Sykes de la Kawasaki a reusit cel mai bun timp, sambata, in sesiunea de superpole a rundei de la Imola contand pentru Campionatul Mondial de superbike. Pentru Sykes este al doilea superpole consecutiv al sezonului dupa cel obtinut in debutul campionatului la Phillip Island.

Tom Sykes

Cronometrat in 1:46.748, Sykes va pleca asadar din prima pozitie a grilei de start in cele doua curse programate duminica, dupa ce a corectat cu patru zecimi recordul traseului din San Marino.

Francezul Sylvain Guintoli (Effenbert Liberty Ducati) se va afla in a doua pozitie, dupa ce i-a rezistat in finalul sesiunii campionului mondial Carlos Checa.

Reprezentantul Althea Ducati nu a reusit sa-si gaseasca ritmul si s-a multumit in final cu locul al treilea.

Prima linie a fost completata de britanicul Leon Haslam (BMW Motorrad Motorsport), care a adus constructorul bavarez in partea superioara a grilei.

Italianul Max Biaggi (Aprilia) va deschide linia a doua la start, fiind urmat de conationalul sau Marco Melandri (BMW Motorrad Motorsport), Jonathan Rea (Honda) si Joan Lascorz (Kawasaki).

Vrajitoru pozitionat excelent pentru cursa

Tanarul pilot roman Mircea Vrajitoru a obtinut un excelent loc 12 in calificarile clasei Superstock 600 din cadrul Campionatului European.

La ghidonul unui model Yamaha YZF R6, pilotul echipei CSM Bucuresti a fost cronometrat in 1:55.962, timp mai slab cu doar o secunda si patru zecimi in raport cu pole-ul obtinut de italianul Riccardo Russo (Team Italia FMI Yamaha).

Bogdan Vrajitoru a incheiat pe ultima pozitie sesiunea secunda de antrenamente contand pentru clasa Superstock 1000 din cadrul FIM Cup.

Pe un Kawasaki ZX-10R, Vrajitoru a fost mai lent cu 8.3 secunde fata de Lorenzo Baroni (BMW Motorrad Italia GoldBet).

Foto: Flickr  Smudge 9000

Tags: , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza