Menu
0 Comments

Acasa Gold a inceput emisia in prima zi de Paste. Vedeti frecventele pentru RCS-RDS si Dolce

Pasionatele de telenovele au toate motivele din lume sa zambeasca a multumire. Prima zi de Paste le aduce in case o noua televiziune dedicata exclusiv serialelor si telenovelelor, fie ca vorbim de productii sud-americane, turcesti sau europene.

Parte a grupului Mediapro alaturi de ProTV, Acasa TV si ProCinema, noul post Acasa Gold se adreseaza in special domnisoarelor si doamnelor cu varsta intre 15 si 49 de ani, amatoare de povesti savuroase de amor, intrigi nebanuite si actiuni care te tin cu sufletul la gura pana la ultimul episod.

Acestea vor avea ocazia sa revada pe micile ecrane productii intrate in sfera clasica a telenovelelor, toate grupate intr-o asa numita Colectie Gold, dar si productii noi din punct de vedere al continutului.

Nu vor lipsi din grila zilnica seriale precum Clona, Rosalinda, Inima Salbatica sau Inger Salbatic, pelicule care au incantat de-a lungul anilor milioane de telespectatoare fidele genului.

La capitolul noutati se incadreaza serialul turcesc Promisiunea si Cautand-o pe Elisa, o productie care se doreste a fi mai mult decat o telenovela clasica.

Inspirata din romanul scriitorului suedez Stieg Larsson, “Barbatii care urasc femeile”, telenovela Cautand-o pe Elisa pune in scena o familie aparent fericita, a carei existenta capata noi repere dupa ce fiica este rapita. De aici tot felul de intrigi, actiuni pe muchie de cutit si suspans pentru gasirea Elisei.

Vedeti mai jos cum va arata, pe scurt, grila postului Acasa Gold:

Echipa de urgenta -17:00

India (productie braziliana castigatoare in 2009 a premiului Emmy) – 18:00

Cautand-o pe Elisa – 19:00

Primisiunea – 20:00

O mare pasiune – 21:00

Rosalinda (celebra Thalia poate fi revazuta in actiune) – 22:00

UPDATE: Postul Acasa Gold poate fi receptionat in reteaua Dolce pe canalul 130.

UPDATE: Pentru receptionarea postului Acasa Gold pe reteaua RCS-RDS cautati frecventa 37.800 Khz. Initial Acasa Gold a fost introdus in reteaua digitala in locul Acasa (clasic), asa ca pentru receptionarea ambelor posturi este nevoie de o rescanare autoamata a programelor.

Tags: , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza