Menu
0 Comments

Facebook a lansat butonul Listen. Vedeti cum functioneaza

Reteaua de socializare Facebook ofera utilizatorilor optiunea de a asculta muzica favorita pe paginile artistilor preferati prin apasarea unui click.

sursa foto: digitalart / FreeDigitalPhotos.net

Noul buton Listen conecteaza automat utilizatorul de Facebook la serviciile de streaming pe care acesta le frecventeaza cel mai mult, cum ar fi My Space, Deezer, Napster sau Spotify.

Linkin Park, Justin Bieber, Slash, fostul chitarist al trupei Guns N'Roses, sau Armin van Buuren sunt doar cateva nume din peisajul muzical mondial care permit au permis utilizatorilor de Facebook sa le asculte piesele in propriile pagini.

“Butonul Listen reprezinta posibilitatea de a ne bucura de muzica prin intermediul Facebook. Acum, daca un artist are o pagina proprie, fanii acestuia pot asculta muzica preferata printr-un singur click. Listen este si o buna cale prin care artistii isi pot prezenta creatiile publicului fidel”, a declarat Ian McKenzie, manager de comunicare al Facebook pe zona Europei pentru site-ul NME.

Cum functioneaza noul serviciu Listen implementat de Facebook?

Mai intai intram pe pagina artistului preferat, in cazul de fata am ales Armin van Buuren. In dreapta butonului de Like observam noua optiune Listen.

Odata apasat butonul Listen se va deschide o noua pagina, in acest exemplu este vorba de Deezer, unde avem la dispozitie numeroase piese sortate in albume.

Un simplu click ne aduce in difuzoare ritmul dorit ramanand in acelasi timp conectat la Facebook. Dupa ce pornim piesa in Deezer se observa cum in pagina de Facebook a artistului avem optiunea de pauza in dreptul butonului Listen.

Reteaua de socializare Facebook numara potrivit ultimelor statistici aproape 900 de milioane de utilizatori inregistrati la nivelul intregului Mapamond.

Tags: , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza