Urmatoarele trei sezoane ale Ligii Campionilor vor putea fi urmarite in Romania pe posturile Digi Sport, Dolce Sport si TVR, informeaza Onlinesport.

Emirates Stadium
Creative Commons License photo credit: wonker

Primele doua canale sportive au castigat licitatia drepturilor de televizare organizata de UEFA, urmand a difuza meciuri in zilele de marti si miercuri, rezumate ample de la toate partidele, cat si imagini pe internet.

Postul public din Romania pastreaza prima optiune a meciurilor difuzate in zilele de marti, cat si finala competitiei si Supercupa Europei.

Daca pentru Dolce Sport Liga Campionilor reprezinta o competitie deja bine ancorata in pachetul de programe, pentru Digi Sport cea mai importanta competitie fotbalistica europeana este o premiera absoluta.

Pana acum Liga Campionilor se vedea la Digi Sport doar in magazinele saptamanale preluate de la posturile echipelor AC Milan si Arsenal.

Postul companiei RCS&RDS difuzeaza in prezent patru din cele mai importante campionate interne ale Europei (Primera Division, Premier League, Serie A si Ligue 1), precum si Copa Libertadores, turneele de tenis din seria Masters, Formula 1 sau MotoGP.