Media Sporturi

Liga Campionilor la Digi Sport, Dolce Sport si TVR

Urmatoarele trei sezoane ale Ligii Campionilor vor putea fi urmarite in Romania pe posturile Digi Sport, Dolce Sport si TVR, informeaza Onlinesport.

Emirates Stadium
Creative Commons License photo credit: wonker

Primele doua canale sportive au castigat licitatia drepturilor de televizare organizata de UEFA, urmand a difuza meciuri in zilele de marti si miercuri, rezumate ample de la toate partidele, cat si imagini pe internet.

Postul public din Romania pastreaza prima optiune a meciurilor difuzate in zilele de marti, cat si finala competitiei si Supercupa Europei.

Daca pentru Dolce Sport Liga Campionilor reprezinta o competitie deja bine ancorata in pachetul de programe, pentru Digi Sport cea mai importanta competitie fotbalistica europeana este o premiera absoluta.

Pana acum Liga Campionilor se vedea la Digi Sport doar in magazinele saptamanale preluate de la posturile echipelor AC Milan si Arsenal.

Postul companiei RCS&RDS difuzeaza in prezent patru din cele mai importante campionate interne ale Europei (Primera Division, Premier League, Serie A si Ligue 1), precum si Copa Libertadores, turneele de tenis din seria Masters, Formula 1 sau MotoGP.

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza