Menu
0 Comments

MasterChef a urcat Pro TV in topul audientelor

O seara plina de emotii si probe noi, neasteptate, i-a atras in fata micilor ecrane pe cei mai multi romani, astfel ca show-ul de la Pro TV a fost din nou lider detasat de audienta, cu un varf de 18 puncte de rating si 36,5% cota de piata, atins la 22.08, pe publicul comercial, informeaza Mediafax.

Masterchef Live 2011
(cc) photo credit: Swamibu

“MasterChef” a fost lider de audienta pe toate categoriile de public, in intervalul sau de difuzare (20.25 – 22.30). 13,2 puncte de rating si 29,6% cotă de piata a obtinut Pro TV in medie, pe publicul comercial din mediul urban, cu varste cuprinse intre 18 şi 49 de ani, clasandu-se astfel pe primul loc si fiind urmat de Antena 1, cu cifre de aproape trei ori mai mici, respectiv 4,9 puncte de rating si 11,1% cotă de piata.

In episodul de marti seara concurentii au fost nevoiti sa gateasca romaneste, mai precis mancaruri din bucataria ardeleneasca, iar la final cele mai slabe trei farfurii au intrat intr-o competitie eliminatorie.

Cei trei propusi pentru eliminare au avut de recunoscut mai multe condimente si ierburi aromatice, iar concurenta Magda a fost nevoita sa paraseasca show-ul gastronomic.

Saptamana viitoare cei 17 concurenti ramasi in competitie vor avea drept misiune sa gateasca la o cantina sociala sub coordonarea lui Sissoko, ales capitan de echipa pentru aceasta deplasare.

“Imi batea inima in mine de cred ca se auzea si in lavaliera. Cand s-a nascut ultimul copil am mai avut asa emotii”, avea sa recunoasca simpaticul Sissoko.

Masterchef este difuzat in fiecare seara de marti, in intervalul 20:25-22:30, de postul Pro TV.

Tags: , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza