Menu
0 Comments

Nasul TV se lanseaza pe 22 aprilie

 

sursa: nasul.tv

“Vineri 20 aprilie, orele 20:00, suntem in direct!”. Astfel isi anunta Radu Moraru revenirea pe sticla, una care se va realiza dupa spusele Nasului “in retelele de cablu, prin satelit, pe internet”.

Mai mult decat atat, lansarea noului post de televiziune este anuntata prin mai multe afise la metroul bucurestean cu sloganul “Televiziunea libera”.

Radu Moraru a primit licenta CNA pentru noul sau post inca din luna decembrie, iar lansarea oficiala a fost amanata dupa ce initial fusese stabilita pentru ianuarie 2012.

Cu o investitie initiala de 600.000 de euro, Radu Moraru estimeaza in primul an venituri de 1.5 milioane de euro, iar in al doilea an de 2 milioane de euro.

Pe langa Radu Moraru din echipa Nasul TV vor mai face parte Grigore Cartianu, actualul redactor-sef al cotidianului Adevarul, Cristian Topescu – fost comentator sportiv si director al cotidianului ProSport, Alice Nastase Buciuta si Simona Catrina – doua dintre editorialistele revistei Tango si altii.

Dupa despartirea de B1 TV, unde realiza emisiunea Nasul, Radu Moraru a trecut cu tot cu brand-ul care l-a consacrat in televiziune la noul (atunci) si in prezent defunctul post 10TV, proiect al companiei RCS&RDS transformat intre timp in postul de stiri Digi 24.

Plecarea de la 10TV a transformat Nasul dintr-un show de televiziune intr-un blog, pentru ca pe 28 februarie 2012 proiectul Nasul TV sa fie lansat online pe site-ul www.nasul.tv, unde moderatul Radu Moraru a realizat o prima emisiune pe Internet avandu-i ca invitati pe Grigore Cartianu si revolutionatul Teodor Maries.

Nasul TV este a patra televiziune care se lanseaza in primele patru luni ale anului, dupa Giga TV, Digi 24 si Acasa Gold.

UPDATE: Nasul TV poate fi urmarit pe canalul 260 al platformei Dolce.

Tags: , , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.