Menu
0 Comments

Antenele au iesit din grila Focus Sat

Ca urmare a unei solicitari scrise din partea Antena Group, operatorul de televiziune prin satelit Focus Sat a scos posturile Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia si GSP TV din grila de programe.

Thoda sa wish karo...

Potrivit unui comunicat al operatorului DTH care apartine de UPC, Antena Group a solicitat preturi de opt ori mai mari decat cele convenite initial prin contract pentru dreptul de retransmisie al celor cinci posturi mai sus mentionate.

“Incepand de astazi, Antena TV Group a retras operatorului Focus Sat dreptul de retransmisie a canalelor de mai sus, desi Focus Sat considera ca actualul contract de distribuție semnat intre cele doua parti este in vigoare.

“Decizia Antena TV Group intra in vigoare incepand cu data de 27.04.2012, in pofida clauzelor stipulate de acest contract, agreat de ambele companii.

“La inceputul lunii aprilie, Focus Sat a primit o solicitare scrisa din partea Antena TV Group, prin care operatorului i se cerea un tarif de opt ori mai mare pentru continuarea retransmiterii celor 5 posturi TV. Gasim nejustificata aceasta solicitare, care, odata acceptata, ar afecta prețul abonamentelor noastre si ar avea astfel impact direct asupra celor peste 283.000 de clienti Focus Sat”, se arata in comunicatul operatorului Focus Sat.

In aceste conditii posturile trustului Intact parasesc o a doua mare platforma digitala prin satelit, dupa ce in urma cu doar cateva zile Antenele erau scoase din grila digitala a companiei RCS & RDS din ratiuni economice.

Focus Sat este primul furnizor de servicii de televiziune digitala prin satelit din România (DTH) si si-a început operatiunile in noiembrie 2004. In luna aprilie 2006, compania Focus Sat a fost achizitionata integral de UPC Romania.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Spune-ti parerea, opinia ta conteaza